Нашите клиенти, стават наши приятели!

“Campfirebg” EOOД , е лицензирана фирма предлагаща водачески услуги в планината и сред различни културни обекти.

Ние сме хора oбичащи естесвената среда на живот и като такива искаме да го споделим с вас. Основател на организацията “Campfirebg” е Веселин Дургов. Роден на кръстопът между Рила, Родопи, Средна гора и Горнотракийската низина. Планински водач с диплома ном. 023372/2015г. , Член на НПО „Диви Родопи“ и  „Витоша спорт“. Участва в НПО „Планинско спасяване Пазарджик“. Завършен курс по екскурзоводство(2016г.) и алпинизъм(2006г.). Няма какво да си “чешем егото” , директният контакт с нас и природата е най-добрият начин, в най-естествената среда да се опознаем.

 

Мисия

Oрганизацията “Campfirebg” има за цел да създаде предпоставки за опознаване и достъпност до красотите на дивата природа, чрез един интерактивен начин, влизайки във връзка с естествената среда. Подбраните от нас маршрути и активностите около тях , предполагат разнообразие от няколко вида туризъм: пешеходен и вело, гастрономен и спа, социален и културен, етнографски и приключенски.

Също така искаме да насочим хората към мислене за устойчив и отговрен туризъм, с минимално въздействие върху околната среда. Периодично ще правим еко каузи, в които може да се включи всеки, за да бъдем информирани за проблеми засягащи нашите любими места за отдих.

Мултитуризъм или какви видове активности може да намерите при нас

Пътуване с кауза
 • Подпомагане на местното население
  Повечето райони, през които ще минаваме са високопланински и са слабо развити. Това, което ние искаме да препоръчаме на туристите, е да пазаруват от местните баби и магазинчета, ако позволява да се нощува в къщи за гости, а не хотели и не на последно място да им се обясни колко е важно да сигнализират за незаконни сечи, нерегламентирани сметища и прочие.
 • Природозащитни каузи – почистване и маркиране на нови и съществуващи пътеки, активно участие в дебати на природозащитни организации и представители на министерствата , сигнализиране за неродности извършвани в национални и природни паркове.
Активности
 • Пешеходен, вело и воден туризъм, алпинизъм. Някои от преходите ще са обвързани с наблюдение на диви животни в естествена среда като мечката и множество птици. Ще се движим по антични пътища в търсене на крепости, светилища и природни феномени.
 • Нещо ново – “Digitalen nomad“
  Това е програма насочена към “freelancers”, малки и средни фирми.
  Aко ти е нужен само лаптоп и интернет, за да си вършиш работата и същевременно с това искаш да сменяш декорите на офиса всяка седмица, и да си активен, значи си на правилното място.

Може да се запознаете визуално с част от екипът ни 🙂

 1. Лаура Славов – Йога инструктор
 2. Любен Георгиев – Маркетинг / Екскурзовод
 3. Веселин Дургов – Планински водач / Екскурзовод
 4. Деси Георгиева – Йога инструктор
 5. Огнян Коларов – Планински водач

“Светът е голям и искам да го разгледам добре, преди да се е стъмнило!”